The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition Xbox Series X joc second-hand

  • 120,00 Lei


Descrierea Produsului:


The Witcher 3: Wild Hunt [Ediția completă] include:


- The Witcher 3: Wild Hunt Joc

- Expansiunile Hearts of Stone & Blood and Wine + 16 DLC-uri

- Autocolante

- Hartă

- Universul The Witcher: Compendiu


Devino un infrangator profesionist de monștri și pornește într-o aventură de proporții epice!

La lansare, The Witcher 3: Wild Hunt a devenit un clasic instantaneu, obținând peste 250 de premii pentru Jocul Anului.

Acum te poți bucura de această uriașă aventură în lume deschisă, cu o durată de peste 100 de ore, împreună cu ambele sale expansiuni bazate pe poveste, care valorează 50 de ore suplimentare de joc.

Această ediție include tot conținutul suplimentar - arme noi, armuri, ținute de însoțitor, un nou mod de joc și misiuni secundare.


Joacă în rolul unui infrangator de monștri foarte bine antrenat și angajat pentru închiriere

Antrenați din fragedă copilărie pentru a dobândi abilități, forță și reflexe supraomenești, vrăjitorii sunt un contrabalans neîncrezător în lumea infestată de monștri în care trăiesc.

Distruge-ți dușmanii cu groază în calitate de vânător profesionist de monștri înarmat cu o gamă de arme perfecționabile, poțiuni mutante și magie de luptă.

Vânează o mare varietate de monștri exotici, de la bestii sălbatice care dau târcoale trecătorilor de munte la prădători supranaturali vicleni care pândesc pe străduțele întunecate din spatele orașelor dens populate.

Investește-ți recompensele pentru a-ți îmbunătăți armele și a cumpăra armuri personalizate sau cheltuiește-le pe curse de cai, jocuri de cărți, lupte cu pumnii și alte plăceri pe care ți le aduce viața.


Urmăriți copilul profeției într-o lume deschisă fantastică și ambiguă din punct de vedere moral

Construită pentru o aventură nesfârșită, lumea deschisă masivă din The Witcher stabilește noi standarde în ceea ce privește dimensiunea, profunzimea și complexitatea.

Traversează o lume deschisă fantastică: explorează ruine uitate, peșteri și epave de corăbii, fă comerț cu negustori și fierari pitici în orașe și vânează prin câmpii deschise, printre munți și pe mare.

În vremuri de război, dați de urma copilului profeției, o armă vie de mare putere a cărei venire a fost prevestită în legendele elfilor antici.

Faceți alegeri care depășesc binele și răul și înfruntați consecințele lor de mare anvergură.


Caracteristici:

- O lume deschisă gigantică de explorat: Vizitează luxosul și coruptul oraș Novigrad, înfruntă frigul friguros al insulelor Skellige, măturate de vânt, și provoacă forțele întunecate care cutreieră pustiul și devastatul No Man's Land.

- Navighează în largul mărilor, scufundă-te în căutarea unor artefacte demult pierdute sau intră în luptă în galop cu montura ta - lumea lui The Witcher te cheamă să o explorezi

- Poveste inedită de tip roman care se întinde pe parcursul a peste 150 de ore de joc: Cu peste 100 de ore de joc de bază și de misiuni secundare și peste 50 de ore de conținut suplimentar,

- The Witcher 3: Wild Hunt combină atracția intensă, bazată pe complot, a RPG-urilor tradiționale cu libertatea de alegere pe care numai jocurile în lume deschisă o pot oferi.

- Fă alegeri și înfruntă consecințele lor pentru a debloca finaluri adaptate la modul în care joci
Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:

Platforma : Xbox Series X 

Tip Joc: Actiune / Aventura / RPG

Varsta: 18+ 

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun