• It Takes Two Xbox One second-hand (include upgrade la Xbox Series X)

It Takes Two Xbox One second-hand (include upgrade la Xbox Series X)

  • Producător: ELECTRONIC ARTS
  • Cod produs: 00451
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • 120,00 Lei
  • 90,00 Lei


Nu este pe stock

Lansează-te în cea mai nebună călătorie din viața ta în It Takes Two, o aventură de platformă de îndoire a genului creată exclusiv pentru cooperare. Joacă-te ca cuplul ciocnitor Cody și May, doi oameni transformați în păpuși printr-o vraja magică. Prinși într-o lume fantastică, aceștia sunt provocați cu reticență să-și salveze relația fracturată de către drăguțul guru al dragostei Dr. Hakim. O mare varietate de provocări de joc distrugătoare și distrugătoare sunt între ele și revenirea lor la normal.


Caracteristici:

Perfecțiunea pură a cooperării

Invitați un prieten să se alăture cooperării online gratuit cu Friend’s Pass * și experimentați o aventură palpitantă construită doar pentru doi. Alegeți din canapea sau cooperativă online cu joc pe ecran divizat și faceți față provocărilor în continuă schimbare în care lucrul împreună este singura cale de urmat.

Un joc cu bucurie perturbatoare

Cu It Takes Two, nu știi niciodată cu ce te confrunți. Plin de provocări de înclinare a genului și de noi abilități de personaj pe care să le stăpânești la fiecare nivel, vei experimenta o îmbinare metaforică a gameplay-ului și a narațiunii care împinge limitele povestirii interactive.

O poveste universală a relațiilor

Descoperiți o poveste ușoară și emoționantă a provocărilor din a vă înțelege. Ajută-l pe Cody și pe May să învețe cum să-și depășească diferențele. Faceți cunoștință cu o distribuție diversă de personaje ciudate și îndrăgite. Alăturați-vă forțelor și începeți o aventură pe care o veți prețui - împreună!

* PRIETENII ALĂTURAȚI-VĂ GRATUIT LA COOPERARE ONLINE.Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)

 Caracteristici:

Platforma : Xbox One

Tip Joc: Actiune / Aventura

Varsta: 12+ 

Numar Jucatori: 2 Players

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-handSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun