The Elder Scrolls V Skyrim PS3 joc second-hand

  • 40,00 Lei


Descrierea Produsului:


The Elder Scrolls V: Skyrim PS3 este un joc de tip role playing game lansat de Bethesda in data de 11/11/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. 

Skyrim va fi un sequel al ultimului titlu din serie, Elder Scrolls IV: Oblivion, actiunea urmand sa aibe loc in Skyrim, o zona din taramurile de nord.


Cel de-al cincilea titlu al seriei Elder Scrolls - The Elder Scrolls V: Skyrim - promite un univers de joc imens, cei de la Bethesda dezvoltând un nou motor grafic special pentru acest joc.


Actiunea va avea loc la nu mai putin de doua secole de la evenimentele din Elder Scrolls IV: Oblivion, povestea desfasurându-se în provincia Skyrim, tarâm cuprins de haos dupa ce regele acestuia a încetat din viata. Jucatorul va intra în pielea unui Dragonborn (termen familiar pentru fanii seriei, folosit pentru descendentii împaratului Tiber Septim), misiunea acestuia fiind învingerea zeului malefic Alduin si salvarea tarâmului Skyrim.Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:


Platforma : PS3

Tip Joc: Actiune / Aventura / RPG

Varsta: 18+

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-handSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun