Suicide Squad Kill The Justice League PS5 joc second-hand

  • 130,00 Lei


Descriere:


Acest produs necesită conexiune la internet si achizitionarea abonamentul PS Plus (abonament vândut separat).


-Metropolis este sub asediu. Liga Dreptății s-a schimbat. Sarcina ta? Să ucizi această întunecată și malefică Ligă a Dreptății. Într-o continuare a seriei Arkham, Suicide Squad: Kill the Justice League te poartă într-o aventură plină de acțiune în rolul unei bande de inadaptați: Suicide Squad.

-Joacă în rolul lui Deadshot, Harley Quinn, King Shark și Captain Boomerang în timp ce le dai bătaie unor băieți răi! Cu o narațiune originală plasată în universul DC, Suicide Squad: Kill the Justice League are loc într-o lume deschisă și bogat detaliată, Metropolis.

-Povestea îi urmărește pe Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, membri ai Suicide Squad, care trebuie să se angajeze într-o misiune imposibilă pentru a salva Pământul și pentru a-i ucide pe cei mai mari super eroi DC din lume, Liga Dreptății.
Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta. 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:

Platforma : PS5

Tip Joc: Actiune / Aventura

Varsta: 18+ 

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun