Sniper Ghost Warrior 2 Xbox 360 joc second-hand

  • 70,00 Lei


Descrierea produsului :


Sniper Ghost Warrior 2 Xbox 360 este un joc de tip actiune shooter lansat de City Interactive in data de 3/15/2013, disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.


Producatorii promit fanilor si celor ce doresc sa încerce si acest nou titlu o grafica spectaculoasa datorita CryEngine 3 si elemente noi de gameplay precum o gama mai bogata de arme si o colaborare mai intensa cu însotitorul.

Sniper: Ghost Warrior 2 este sequel-ul jocului lansat de City Interactive in anul 2010, noul titlu urmand sa utilizeze motorul grafic Cry Engine 3 al celor de la Crytek.

Eroul principal al jocului se cheama Cody "Sandman" Anderson, un fost membru al Delta Force Siper. Nascut in Alaska, Sandman a devenit un expert al deghizarii si al utilizarii pustii, trebuind sa vaneze din copilarie pentru a aduce mancare acasa. Dupa ce a activat ani buni in marina, Anderson ajunge sa fie un consultant al unei firme de securitate.Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta. 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:

Platforma : Xbox 360

Tip Joc: Shooter

Varsta: 18+ 

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun