Warriors Orochi 3 Hyper Nintendo Wii U joc second-hand

  • 110,00 Lei


Descrierea Produsului:


Warriors Orochi 3 Hyper combină eroii mult iubiți din seria Dynasty Warriors și Samurai Warriors într-o poveste care include și personaje din Ninja Gaiden, Warriors: Legends of Troy, Bladestorm, Trinity: Souls of Zill O'll, Dead or Alive și un personaj nou creat special pentru Warriors Orochi 3 Hyper!

La câțiva ani după bătălia împotriva Orochi, Regele Șarpelui, eroii celor Trei Regate și ale Statelor Războinice se luptă să preia controlul asupra noului univers în care au fost aruncați atunci când apare o nouă amenințare.

Un monstru teribil și colosal, asemănător unui șarpe cu opt capete, își aruncă umbra peste țară și învinge pe majoritatea războinicilor curajoși.

Cei care au supraviețuit, ajutați de misteriosul Kaguya, călătoresc înapoi în timp pentru a salva războinici căzuți și a încheia noi alianțe, colectează arme puternice și construiesc o armată, astfel încât să poată avea șansa de a învinge teribilul Hydra.
Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:


Platforma : Nintendo Wii U

Tip Joc: Actiune / Aventura

Varsta: 12+

Numar Jucatori: 1-2 Players

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun