Need For Speed NFS Undercover Nintendo DS joc second-hand

  • 50,00 Lei


Titlu: Need For Speed Undercover pentru Nintendo DS - Experiență de Curse Urbane Palpitante


Descriere:

Descoperă intensitatea și adrenalina cursei ilegale pe străzile lumii în "Need For Speed Undercover" pentru Nintendo DS! Acest joc captivant îți oferă posibilitatea de a intra în pielea unui șofer clandestin, înfruntând pericolele și competiția într-o serie de misiuni captivante.


Caracteristici:

Experiență Captivantă de Curse: Traiește senzația cursei urbane plină de adrenalină în diverse medii, de la străzile luminoase ale orașului până la șoselele întunecate și periculoase.

Misiuni Incitante: Completează misiuni provocatoare pentru a avansa în joc și a descoperi mai multe aspecte ale poveștii captivante a subteranei curse ilegale.

Personalizare Avansată a Mașinilor: Îți poți personaliza mașina în funcție de preferințele tale, adăugând upgrade-uri și modificări pentru a-ți îmbunătăți performanța în curse.

Moduri de Joc Diverse: Bucură-te de multiple moduri de joc, inclusiv curse solo, provocări contra cronometru și multe altele, pentru a-ți testa abilitățile de șofer.

Grafică și Sunet de Calitate: Experimentează cursele într-o grafică detaliată și savurează coloana sonoră captivantă ce completează atmosfera intensă a jocului.


"Need For Speed Undercover" pentru Nintendo DS este alegerea ideală pentru cei pasionați de cursele urbane și aventurile pline de viteză. Cumpără acum și pregătește-te să intri în lumea subterană a vitezei și a competiției pe străzi!Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta. 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:

Platforma : Nintendo DS

Tip Joc: Curse masini

Varsta 7+ 

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun