Ni No Kuni II Revenant Kingdom Prince's Edition Nintendo Switch joc second-hand

  • 120,00 Lei


Descrierea Produsului:


Explorează o lume frumos creată și trăiește o poveste captivantă într-o nouă aventură RPG.

LEVEL-5 se reunește cu Yoshiyuki Momose pentru designul personajelor și muzica creată de Joe Hisaishi în producția următoarei povești Ni no Kuni.

De-a lungul marii aventuri a lui Evan, puteti explora o lume frumos creată, plină de locații exotice, o distribuție largă de personaje de întâlnit, inamici periculoși și o mulțime de aliați dornici să ajute.


În sprijinul lui Evan în aventura sa se află prietenii săi Roland, Tani, Batu, Lofty și un fenomen natural cunoscut sub numele de Higgledies.

Higgledies vor oferi un sprijin neprețuit în timpul bătăliilor, inclusiv buffs ofensivi și defensivi, creșterea puterii speciale de atac pentru Evan și prietenii săi și asistență în atacarea dușmanilor.

Există 100 de Higgledies unice de colecționat, fiecare cu propriile puteri speciale. Amestecă și potrivește diferite combinații de Higgledies în timpul luptei pentru a asigura strategic avantajul în bătălii.


Caracteristici:

- Măiestria lui LEVEL-5 în genul RPG este combinată cu muzica compusă de renumitul Joe Hisaishi și cu desenele personajelor realizate de artistul de animație Yoshiyuki Momose.

- Elemente RPG noi și tradiționale create și proiectate cu măiestrie, oferind zeci de locații de explorat, sute de creaturi cu care să te lupți și o mulțime de misiuni și secrete de descoperit pe parcursul călătoriei captivante.

- Vizualitatea uimitoare recreează lumea din Ni no Kuni și îi cufundă pe jucători într-un tărâm incredibil de vibrant și animat, plin de o nouă distribuție de personaje încântătoare de întâlnit.

-  Luptați împotriva unor inamici feroce utilizând un sistem de luptă în timp real captivant și comandați-i pe Higgledies, micii spiriduși ajutători născuți din fenomene naturale precum focul și vântul.
Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:


Platforma : Nintendo Switch

Tip Joc: Actiune / Aventura / RPG

Varsta: 7+

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-handSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun