• Mercenaries 2 World In Flames PS3 second-hand

Mercenaries 2 World In Flames PS3 second-hand

  • 30,00 Lei


Descrierea Produsului:


Mercenaries 2 World In Flames PS3 este un joc de tip shooter lansat de  Electronic Arts in data de  9/5/2008 disponibil pentru Pc PlayStation 2 PlayStation 3 si Xbox360.


 Mercenaries 2 World In Flames este continuarea jocului aparut in 2005 Mercenaries Play Of Distruction. Cand un tiran dornic de putere se amesteca in rezerva de petrol a Venezuelei tara se transforma intr-o zona de razboi. Dar tie criza internationala iti este favorabila pentru ca tu esti un mercenar si profiti de pe urma haosului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa indeplinesti termenii contractului indiferent de ceea ce se intampla. Jocul incepe cu incheierea unui contract cu un personaj numit Ramon Solano care se pare ca are legaturi atat in zona armatei cat si in zona traficului de narcotice din Venezuela. Dupa indeplinirea misiunii nu numai ca Solano nu plateste dar il si impusca pe personajul principal al jocului. De aici incepe razbunarea. Pentru a ajunge la Solano jucatorii vor trebui sa indeplineasca in jur de 40 de misiuni. Politica va juca un rol important in joc. Jucatorii vor putea alege care misiuni vor fi indeplinite si cine va fi angajatorul. Relatiile cu Natiunile Aliate chinezii Universal Petroleum si Armata pentru Eliberarea Venezuelei vor fluctua in functie de deciziile jucatorilor de a indeplini misiuni pentru o grupare sau alta. Jocul este plin de impuscaturi si explozii si beneficiaza de un engine fizic de distrugere cu ajutorul caruia jucatorul poate sfarama incepand de la cladiri case autovehicule elicoptere avioane vase si barci si platforme petroliere pana la intreaga jungla si muntii prezenti in joc.  
Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:


Platforma : PS3

Tip Joc: Actiune / Aventura / Shooter

Varsta: 16+

Numar Jucatori: Single Player

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun