Lord of the Rings War in the North PS3 joc second-hand

  • 70,00 Lei


Descrierea Produsului:


Lord of the Rings: War in the North PS3 este un joc de tip actiune role playing game lansat de Warner Bros Games in data de 11/25/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. 

Lord of the Rings: War in the North PS3 este dezvoltat de Snowblind Studios si Middle-earth Enterprises, urmand sa fie un "epic multiplayer action/RPG game". Lord of the Rings: War in the North va fi plasat in tinutul Middle-earth si va da posibilitatea la trei jucatori sa duca o campanie online co-op, in care vor lupta impotriva fortelor lui Sauron.

Lord of the Rings: War in the North PS3 ne aminteste putin de trilogia Lord of the Rings cu imagini amestecate atât din joc cât si din filme.

Acum ca legatura tangentiala dintre filme si acest tilu a fost stabilita nu ramâne decât sa asteptam cu sufletul la gura lansarea  lui Lord of the Rings: War in the North (PC, X360, PS3).Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:


Platforma : PS3

Tip Joc: Actiune / Aventura 

Varsta: 16+

Numar Jucatori: 1-2 Players

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-handSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun