Injustice Gods Among Us Ultimate Edition PS4 joc second-hand

  • 80,00 Lei


Descrierea Produsului:


Injustice  Gods  Among  Us  - Ultimate Edition include :   Lobo   Batgirl   generalul  Zod   Martian  Manhunter   Zatanna precum si  Scorpion un personaj din lumea Mortal Kombat plus multe altele.   Ce se întâ mpla daca eroii nostri au devenit cea mai mari amenintare a noastra? 


  Injustice  Gods  Among  Us  debuteaza ca o noua franciza indrazneata un joc de lupta care introduce o poveste profunda si originala oferind o distributie mare de benzi desenate preferate  icoane DC cum ar fi  Batman   Quinn  Harley   Grundy  Solomon Superman Flash Wonder Woman si multe altele. 

Amplasat într-o lume în care liniile dintre bine si rau sunt neclare jucatorii vor experimenta eroi si raufacatori care se angajeaza în batalii epice pe o scara masiva.

Pe lângă icoanele DC Comics, precum Batman, The Joker, Green Lantern, The Flash, Superman și Wonder Woman, cel mai recent titlu al studioului premiat prezintă o poveste originală profundă, eroii și răufăcătorii se vor angaja în bătălii epice la scară mare, într-o lume în care linia dintre bine și rău a devenit neclară.Jocurile sunt in bune conditii, fara zgarieturi,testate calitativ si li se garanteaza functionalitatea. Copertile pot diferi la acelasi joc , in functie de tara de provenienta . 

Unele jocuri posibil sa nu contina manualul de instructiuni.

Codurile promotionale sau de activare online se considera ca au fost deja folosite.

Jocurile se pot juca toate in limba engleza, exceptiile sunt specificate in descriere. (Posibil ca unele dintre ele sa se poata juca si in alta limba)


DACA AVETI UN JOC PREFERAT SI NU ESTE IN STOC, ADAUGATI-L LA "WISH LIST" SI VETI AFLA CAND ESTE DISPONIBIL.


CUMPARAM SAU PRIMIM JOCURI LA SCHIMB !


Caracteristici:


Platforma : PS4

Tip Joc: Fighting

Varsta: 16+

Numar Jucatori: 1-2 Players

Limba jocului: Engleza

Stare: Second-hand


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun